VOOR
ZZP'ERS EN
KLEINE BEDRIJVEN

SEO STARTERSPAKKET

Je hebt het ongetwijfeld iemand horen zeggen of ergens gelezen: SEO is belangrijk. Wanneer je website hoog rankt voor zoekwoorden die relevant zijn voor diensten of producten die jouw bedrijf aanbiedt, zul je meer websitebezoekers én klanten krijgen. Het is echter niet altijd even makkelijk om zelfstandig uit te vogelen hoe je dat precies aanpakt. Precies daarom is het SEO starterspakket bedacht.

Het starterspakket bevat praktisch advies, heldere verbeterpunten van je website en een duidelijk stappenplan hoe jij met zoekmachine optimalisatie aan de slag kunt gaan. Met dit SEO starterspakket ben je verzekerd van juiste informatie om je website beter vindbaar te maken in zoekmachines.

Bedankt voor het rapport! Heel gaaf om de mooie resultaten te zien na het uitvoeren van het stappenplan , erg blij mee! – Schilderles van Peter

 

Wat zit er inbegrepen bij een starterspakket?

 • Zoekwoordonderzoek

  Analyse van belangrijke zoekwoorden voor jouw producten / diensten. Dit is belangrijk voor het optimaliseren van je website / content.

 • Basis website review

  Een technische analyse van je website waarbij wordt onderzocht of de website techniek en de content voldoet aan de richtlijnen van Google. Hier ontdekken we wat de verbeterpunten zijn.

 • Analyse Autoriteit concurrentie

  Onderzoek naar de hoeveelheid en kwaliteit van de backlinks van de concurrentie. Deze analyse laat zien hoe sterk je site is en op waar verbetering nodig is op het gebied van linkbuilding.

 • Roadmap

  Een geprioriteerd stappenplan om er voor te zorgen dat je de meest effectieve / eenvoudige verbeterpunten eerst oppakt. Zo ga je efficiënt aan de slag!

Alle informatie wordt opgeleverd in een overzichtelijk rapport. Met dit SEO rapport heb je alle informatie in handen om zelfstandig de zichtbaarheid van je website in zoekmachines te verbeteren. Heb je hulp nodig bij de uitvoering? Ook dat kunnen we voor je doen!

Wat kost het?

Omdat we het starterspakket graag toegankelijk willen houden voor iedere ondernemer bieden we het starterspakket aan vanaf € 699,- ex BTW!
Wil je de exacte prijs weten voor jouw website? Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@aspiredigital.nl

Zij gingen je voor

DIRECT CONTACT
Ben je geïnteresseerd in een van onze diensten of heb je een vraag? Bel dan 0515-335160 of

Stuur een bericht